Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Σύμβαση με πρακτορεία Β τάξη 2012

Σύμβαση με πρακτορεία Β τάξη 2012

 

 

 

ΣΥΜΒΑΣΗ

 

Πραγματοποίηση 3ήμερης εκδρομής στο Βόλο- Πήλιο ......σύμφωνα με το επισυναπτόμενο προγραμμα εκδρομής από .......26......................... έως και ........28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012................... .

Σήμερα ......13 ΜΑΡΤΙΟΥ............ ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα .....1.30Μ.Μ.......... συνήλθαν στο γραφείο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ από την μία η Επιτροπή που με την υπ' αριθμό 1/9-01-2012 απόφαση του Δ/ντη του ΓΕΛ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ και σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 14 της ΥΑ 129287/Γ2/ΦΕΚ 2769/Β/2-12-2011 του Υ.Π.Δ.Β.Θ. συγκροτήθηκε από τους :

  1. ΒΑΛΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ/ντή του Λυκείου ως Πρόεδρο

  2. ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ως εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων

  3. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΠΑΥΛΟ ως εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων

  4. ΧΡΗΣΤΑΝΤΩΝΙΟΥ- ΖΕΓΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ως εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

  5. ΤΡΑΧΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ως εκπρόσωπο του 15μελους Μ/Σ,

από την άλλη το ταξιδιωτικό πρακτορείο ECLECTIC HOLIDAY ?νομίμως εκπροσωπούμενο σύμφωνα με το αριθ. 7986/14-11-95 έγγραφο του ΕΟΤ και συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν με την παρούσα τα ακόλουθα:

Α. Οι πρώτοι των συμβαλλομένων ως μέλη της ?Επιτροπής εκδρομής?αναθέτουν την πραγματοποίηση της 3ήμερης εκδρομής της B΄ τάξης Λυκείου στo ΒΟΛΟ ??από ??26????.. και έως ??28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012?? στο δεύτερο των συμβαλλομένων, ο οποίος θεωρήθηκε ότι προσέφερε την συμφερότερη προσφορά στο διαγωνισμό της ?12-3-2012?. για την ανάδειξη αναδόχου πραγματοποίησης της .3.ήμερης εκπ/κής εκδρομής της Β΄ τάξης του Λυκείου στο ΒΟΛΟ και γι? αυτό κατακυρώθηκε στο όνομά του η σχετική δημοπρασία.

Β. ?α. Το τουριστικό γραφείο ή πρακτορείο αναλαμβάνει ρητά και απερίφραστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση των εκδρομέων.

1- Την μεταφορά των 23. μαθητών του Λυκείου Γουμένισσας και 3 συνοδών καθηγητών ήτοι εκδρομέων από την Γουμένισσα στο ΒΟΛΟ .

2- Την υποχρέωση να κάνει στάσεις σ? όλη τη διαδρομή προς τους προορισμούς του Αναλυτικού Προγράμματος της εκδρομής.

3- Την υποχρέωση να εξασφαλίσει στο ξενοδοχείο?ΝΕΦΕΛΗ κατηγορίας .Β'.... σ?έναν όροφο, με δυνατότητα γεύματος σ? αυτό σε περίπτωση που υπάρξει συνεννόηση και συμφωνία των εκδρομέων με το ξενοδοχείο.

4- Την προσφορά από το ξενοδοχείο πρωινού για δύο ημέρες, όπως συμφωνήθηκε με το πρακτορείο. Οι συνοδοί καθηγητές εξαιρούνται από την ημιδιατροφή που προσφέρεται στους εκδρομείς.

5- Τις περιηγήσεις ? ξεναγήσεις σε όλα τα σημεία που αναγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα χωρίς ξεναγό .

6- Την απρόσκοπτη μεταφορά των εκδρομέων σε χώρους της αρεσκείας τους κατά τις διάφορες εξόδους ή εξορμήσεις τους.

***7- Την ??????????.. μεταφορά των εκδρομέων από ?????????..????. σε ?????????????? τετράκλινες καμπίνες Β΄ θέσης για όλους τους εκδρομείς.

***8- Την μεταφορά των εκδρομέων από το λιμάνι της ???..............?????.. στο ξενοδοχείο ???????.κατηγορίας ??????? στην ?????????

9- Την υποχρέωση να εξασφαλίσει στο ανωτέρω ξενοδοχείο διανυκτερεύσεις όλων των εκδρομέων σ? ένα και μόνο όροφο σε τρίκλινα κατά βάση δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα ή δίκλινα για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

10- Την υποχρέωση να συμμορφώνονται απολύτως και χωρίς καμία χρονοτριβή, οι οδηγοί στις υποδείξεις των συνοδών καθηγητών και του αρχηγού καθηγητή της εκδρομής και τη μεταφορά τους στους επιλεγμένους από αυτούς χώρους, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.

11- Την μεταφορά των εκδρομέων από το ξενοδοχείο τους στο αεροδρόμιο.

12- Την υποχρέωση να μεταφέρει τους εκδρομείς από την ????????????????? στην Ελλάδα

13- Την μεταφορά των εκδρομέων από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στη Γουμένισσα με πολυτελές πούλμαν.

14- Την επιβάρυνση των φόρων αεροδρομίου και του ΦΠΑ σε όλες τις περιπτώσεις

15- Την υποχρέωση της ατομικής ασφάλισης όλων των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών σ? όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

16- Τη δωρεάν συμμετοχή 3 (τριών) καθηγητών

***17- Τη δωρεάν συμμετοχή ?0. μαθητών

 

Γ. 1. Το σχολείο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει στο τουριστικό γραφείο το ποσό των ..105 ευρώ........ έναντι όλων των προαναφερθέντων, ανά μαθητή, χωρίς καμία απολύτως και για κανένα λόγο προσαύξησης του.

2. Αναπροσαρμογή του ποσού αυτού δεν μπορεί να γίνει σε καμία απολύτως περίπτωση και για κανένα λόγο. Το τουριστικό γραφείο ή πρακτορείο, δηλώνει με την παρούσα ότι παραιτείται από τούδε από κάθε μελλοντική διεκδίκηση αναπροσαρμογής του συμφωνηθέντος ανά μαθητή ποσού, αλλά και των όρων των συμφωνηθέντων με την παρούσα.

3. Το σχολείο οφείλει να καταβάλει στο τουριστικό γραφείο το συνολικό ποσό της οφειλής του ..........2.415 ευρώ......., σύνολο =( 23*105=2415) . σε τρεις δόσεις.

Α. Την α΄ δόση από ποσό .......500 ευρώ.......στις.14ΜΑΡΤΙΟΥ...με την προσκόμιση από μέρους του πρακτορείου των αποδεικτικών στοιχείων για την εξασφάλιση των εισιτηρίων, καμπινών, ξενοδοχείων.

Β. Την β΄ δόση από ποσό.......500.......στις......6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....

Γ. Την γ΄ δόση από ποσό........1165.....στις..........24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.................

Δ. Την δ΄ δόση ως ποινική ρήτρα, η οποία θα παρακρατηθεί από το σχολείο, το ποσό των

250 ευρώ....για την καλή εκτέλεση της εκδρομής.

Δ. Η καλή εκτέλεση των όρων της παρούσας θα βεβαιώνεται από έκθεση την οποία θα υποβάλει στη Δ/νση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ο αρχηγός της εκδρομής και την οποία θα υπογράψουν και οι συνοδοί-καθηγητές αμέσως μετά την επιστροφή των εκδρομέων, και τότε θα καταβληθεί στο πρακτορείο η παρακρατηθείσα εγγύηση.

Το τουριστικό γραφείο ή πρακτορείο ενεργεί ως μεσάζων, μεταξύ των μαθητών, των μεταφορέων, των ξενοδοχείων και κάθε άλλου που παρέχει υπηρεσίες στους εκδρομείς στη διάρκεια της εκτέλεσης του προγράμματος. Το τουριστικό γραφείο ή πρακτορείο δε φέρει ευθύνη για ανωμαλίες που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, κήρυξη πολέμου, πολιτικές αναταραχές, απεργίες, τεχνικά κωλύματα εναερίου κυκλοφορίας, κλείσιμο αεροδρομίων, ακυρώσεις δρομολογίων κ.λπ).

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι τυχόν πρόσθετες διανυκτερεύσεις επιβαρύνουν τους εκδρομείς. Αν για κάποιο από τους προαναφερθέντες λόγους ανωτέρας βίας διακοπεί η εκδρομή στην εξέλιξη της, το γραφείο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιστροφή του αντιτίμου, εφόσον αυτό ή μέρος αυτού επιστραφεί από τους δικαιούχους ( ξενοδοχεία, πράκτορες, μεταφορείς κ. λπ).

Οι εκδρομείς είναι υπεύθυνοι για την έγκαιρη προσέλευση τους στις συγκεντρώσεις για τις διάφορες εκδηλώσεις του προγράμματος της εκδρομής.

Οποιαδήποτε φθορά στα μέσα μεταφοράς και διαμονής των εκδρομέων (πλοία, αεροπλάνα, λεωφορεία, ξενοδοχεία) επιβαρύνει τους ιδίους και μόνον εφόσον οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα.

Το τουριστικό γραφείο ή πρακτορείο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για συνεπέστερη εκτέλεση του προγράμματος. Απρόβλεπτες όμως δυσχέρειες μπορούν να καταστήσουν αναγκαία τη διαφοροποίηση του προγράμματος σε συνεννόηση με τον αρχηγό της εκδρομής.

Αλλαγή των ορών αναχώρησης δε θεωρείται αλλαγή του προγράμματος.

Ακύρωση της εκδρομής γίνεται δεκτή χωρίς παρακράτηση χρημάτων, εφόσον δε βρεθούν συνοδοί-καθηγητές καθώς επίσης και εάν δε δοθεί άδεια από το ΥΠ.Δ.Μ.Θ.

Προαιρετικοί λογαριασμοί που θα γίνουν από τους μαθητές στους χώρους του ξενοδοχείου (τηλέφωνα, ποτά κ.λπ) θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τους ίδιους.

Οποιαδήποτε μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων, επιβαρύνει ανάλογα την τιμή συμμετοχής της εκδρομής.

Το Λύκειο είναι υποχρεωμένο σε διάστημα 20 ημερών πριν από την αναχώρηση της εκδρομής να δώσει την σύνθεση των δωματίων και τις ονομαστικές καταστάσεις των εκδρομέων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Σε τυχόν καθυστέρηση των παραπάνω το γραφείο αναλαμβάνει την τακτοποίηση τους στα δωμάτια, όπως αυτό κρίνει καλύτερα.

Το τουριστικό γραφείο ή πρακτορείο ορίζει αρχηγούς-συνοδούς εκπροσώπους του, οι οποίοι βοηθούν τους εκδρομείς σε κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύψει, φροντίζοντας για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των εκδρομέων και για την ομαλή εξέλιξη του προγράμματος, σε απόλυτη συνεννόηση και συμφωνία με τον αρχηγό.

Ε. Όλοι οι όροι της παρούσας σύμβασης, θεωρούνται και είναι ουσιώδεις. Παράβαση και μη τήρηση ενός και μόνο απ΄ αυτούς θα σημαίνει, την από μέρους του τουριστικού γραφείου ή πρακτορείου, αθέτηση των συμβατικών του υποχρεώσεων και θα συνεπάγεται, αυτομάτως και αυτοδικαίως, την κατακράτηση από το σχολείο του ποσού της εγγύησης ή του ποσού των ?........................................

ΣΤ. Τη σύμβαση αυτή τη συντάξαμε σε δύο (2) αντίγραφα, τη διαβάσαμε ενώπιον όλων, την υπογράψαμε και πήρε ο κάθε συμβαλλόμενος από ένα αντίγραφο.

 

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Ο εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου ή πρακτορείου

Ονοματεπώνυμο-υπογραφή-σφραγίδα

 

 

 

Τα μέλη της επιτροπής της εκδρομής του σχολείου

Ονοματεπώνυμα-υπογραφές

 

Ο Διευθυντής

Πρόεδρος της επιτροπής

 

 

ΒΑΛΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ο εκπρόσωπος

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

ΧΡΗΣΤΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΖΕΓΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

1ος εκπρόσωπος

Συλλόγου Καθηγητών

 

 

 

ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο πρόεδρος του 15μελούς Μ.Σ

 

 

 

 

ΤΡΑΧΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

2ος εκπρόσωπος

Συλλόγου Καθηγητών

Πρόεδρος Γ1 Πρόεδρος Γ2

Προσφορά του ZORPIDIS TRAVEL SERVICES